Nuffnang Ads

Follower

Tuesday, 29 May 2012

Saya Nak Header by AkmaDanira

Salam kekawan semua...




Hari ni kaktee nak join segmen yg dibuat oleh akmadanira. Akak dpt ni melalui bw kat blog eydasweety. Hai kalo dpt la header yg percume tu, seronoknyeee! Tpkn taktau la sempat ke tidak, entah2 dah tutup pon tarikhnya. Takpa la cube, kalo tak dpt pon takper, cume sedih ajer...huhuhu.


Tajuk: Diari Maya
Description: Nee Belog Guittie Kaktee
Colour: purple + yg cantik di mata akma la
Saiz: Terpulang pd dek Akma lah
Doodle: camni buleh ka?



Trime kasih ya dek AkmaDarina, sebab sudi mengadakan segmen yg marveles cenggini. Harap2 kaktee berjaya ya dek... hehee.


Sekian. Daaa...!!!

5 comments:

AkmaDanira said...

akak,
doodle tu kabur . Akma tak boleh nak transparentkan doodle tu.
akak tukar doodle lain boleh tak? :D Ataupun taknak doodle?
Nanti dah tukar jgn lupa inform Akma dkt shoutbox Akma ye. Takut Akma terlepas pandang pula.
TQ :D

madammondoq said...

good luck lah untuk dapatkan header yg diidamkan tu.. :)

vidalsisah said...

Tq dear, pasni boleh guna yg baru la nampaknye... hehee.

vidalsisah said...

Ooo camtu ke? Jd kena tukar yg lain la. Gambar betul boleh ke yang?

AkmaDanira said...

Salam kak, header akak Akma da upload. Takut akak menunggu lama pula. Akma buat akak punya dulu harini sebab akak dah htr penyertaan dari semalam :)

Ambil dkt sini ye
http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/05/pemenang-header-part-5.html

p/s Maaf jika ianya tidak menepati citarasa akak.