Nuffnang Ads

Follower

Saturday, 11 August 2012

Giveaway Nasz : Ole-ole Dari Thailand


Assalamualaikum, salam Ramadhan kekawan semua...




Hari ni kaktee bw kat blog raihan dan akak jumpa segmen neh. Rasanya nak join jugaklah, mane tau kan, boleh menang...hehe. Sape2 yg nak join tarikh tutup segmen Nasz pd 14 Ogos taw, masih sempat lg. Klik jer kat header dia tu. Anyway tq bejuta lemon ya.

Sekian. Daaa...!!!


7 comments:

Sharinginfoz said...

all the best

NASZ said...

Thanx sudi join.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

NasZ said...

Awak menang Ole-Ole Dari Thailand atau tidak? boleh check di

http://mohdnaser.com/giveaway/pemenang-giveaway-nasz-ole-ole-dari-thailand/

Sekarang!!!

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

AyuInsYiraH said...

assaalam...ayu singgah dari segmen yg sama..

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/08/giveaway-nasz-ole-ole-dari-thailand.html

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/08/giveaway-nasz-ole-ole-dari-thailand.html

salam perkenalan :)
singgah dr segmen yg sama..

vidalsisah said...

Sharinginfoz... thanks.

Nasz... duluan tq ek, kalu tak menang pon takper, tak kecik ati pon :)

vidalsisah said...

Ayu... tq singgah, nanti akak bw kat blog ayu n follow ya.


Zaidalifah... akak dah follow taw tp lama dah tak bw kat blog zai. nanti pasni akak bw kat sana ya. Thanks.