Nuffnang Ads

Follower

Thursday, 20 September 2012

Jamuan Raya SKP 2012


Assalamualaikum kekawan semua...




Sbg memenuhi janji, pihak pengurusan skp telah mengadakan sambutan hari raya untuk murid2nya pd isnin lepas. Semua hepi sakan terutama murid2 thn 6. Enjoynya dlm keadaan senang hati, ya tak?






Agak besar jugak majlisnya. Ada kiosk2 makanan utk murid2. Kiosk2 neh diwujudkn mengikut tahun, iaitu dr tahun 1 hingga ke tahun 6. Semuanya ada 7 kiosk termasuk ngan prasekolah dan p. khas. Murid2 masing2 menjamu selera di kiosk yg telah ditentukn. Canne pon, murid2 masih boleh mengunjungi kiosk2 yang lain.


kiosk thn 1






kiosk thn 3


kiosk praskolah


kiosk kitorang p khas


Budak2 nampak begitu sronok dpt mkn dlm suasana santai serta dpt pulak pakai pakaian cantik. Baju raya la katakaaannn...hehe. Murid2 pompuan la yg melaram sakan. Cg2 jugak hihiih...








Kekawan nak taw tak, dlm sronok2 tu, tetiba dtg pulak satu team peg2 dr ppd n jpnt. Hai apeeelah... Tp gurubesor jemput dorang sume mkn kat bilik jamuan vip. Pastu masa dorang nk balik tu bebudak dtg bersalam2an sambil ucap selamat hari raya.


snap dr blakang, depan2 segan weh!


Selain tu ada juga acara persembahan murid2 dan jugak cabutan bertuah utk kelas2. Dan ada jugak hadiah misteri utk guru dan murid. Tp syg la... cg tee tak dpt ambik gambarnya sebab kena handle hadiah kat atas pentas...hikhik. Byk gambar yg terlepas terutama semasa acara di pentas. Suruh onlaen ambik? Bukan takleh, masalahnya terlupa bwk kamera, gambar yg ada ni pon hambik ngan tepon ciput jer. Hitu yg takbrapenakclear tu.. ahak hak.









Yg paling best ada hadiah utk murid dan guru paling sporting aka paling cantik la tew agaknya. Makpontakpaham! Guru Lelaki paling sporting jatuh kpd ust othmiari dan yg pompuan pulak dpt pd tcher akma. Tahniah2! Memang patut pon menang sebab dua2 cantik dan segak bergaya. Nak2 ust, yg mcm org nk gi kawin taw. Wuahahaha...jgn mare ya ust.



Sekian. Daaa...!!!


2 comments:

Hanif Idrus said...

Senyum cikgu dapat hamper...
Murid2 dan cikgu semuany agembira

vidalsisah said...

Hanif... hari raya hari utk bergumbira hehe