Nuffnang Ads

Follower

Saturday, 22 September 2012

Trima Kasih Nuffnang

Assalamualaikum kekawan semua...

Tataw canne nk mula erk. Mmm... inilah adalah yg pertama kali kaktee buat entri pasal nuffnang. Belum ni rasa takut2 sgt menebal sebab xtaw sgt kot tersalah citer plak nanti. Ketepikn lu semua rasa tu kan, kalau tak... sampai ke sudah pon tak menjadik.

Bg blogger yg br cam kaktee neh, rasa cukup teruja taw! Tak sampai setahun pon blogging, tup tup dpt BE dr Nuffnang. Eh betul ke akak sebut nih! Arigato ghozaimas nuff!


Sekian. Daaa...!!!

9 comments:

yoon da-hyun said...

gaji dari nufnangggg :)
belanja ler ~~

Mieya Atiera said...

Assalamualaikum kak :)

Ini sebenarnya iklan CPC, di mana setiap klik dibayar sebanyak RM0.25. Kalau iklan BE, kat Nuffnang ada tulis CPUV (Cost Per Unique Visit) Campaign. Di mana iklan BE nie dikira berdasarkan jumlah pelawat unik di sesebuah blog.

Harap, ini membantu :)

vidalsisah said...

yoon da-hyun... buleh2 mai la umah :)

vidalsisah said...

Mieya... o gitu ka, hikhik blushing! Mekasih ya mieya.

haz said...

wahh.. tahniah kak! boleh la bknje haz lepas ni. hihi. "arigato gozaimasu" hee

Hanif Idrus said...

Nuffnang ada 3 iklan...yg paling rendah...CPC.....CPUV...SPONSOR POST.
Tahniah yek...

Tinta Lana said...

Assalammualaikum.

Kak..tahniah :) Teruskan berblog tau ^_^

Saya pun tak brapa paham Nuffnang ni..duk baca komen2 kat atas ni,baru saya paham gak skit2..hehehe >_<

pha is said...

tahniah kak.. saya dh berbloging hampir dua tahun, tak pnah pon dpt BE.. ekceli, BE pon saya tak tau bnde apa tuh... heheheh

Sharinginfoz said...

seronok gak bila tengok benda alah ni... yang penting kita seronok berblogging