Nuffnang Ads

Follower

Saturday, 20 October 2012

Nestle World Walking Day


Assalamualaikum kekawan semua...




Kaktee tertarik ngan satu iklan ni. Nestle World Walking Day. Dan kaktee rasa kita semua patut menyertainya. Tak semua orang dapat join taw, sebab event ni hanya ada di beberapa tempat saja (lihat gambar di bawah). Hanya 6 tempat saja taw... taw.



Kaktee pon kalau berkesempatan mau jugak menyertainya. Akak tinggal kat kemaman, dah tak jauh tu ngan kuantan. Dlm sejam perjalanan ngan kereta gitu. Kalau kaktee ada kat kemaman, insyaallah akan tercapai hasrat di hati tu. Tp kot2 tak sempat balik ke kemaman. Yelah kan 26 okt tu kita sambut hari raya korban, dan kebetulan pulak kaktee balik kg.




Dan yg paling penting korang mesti taw ianya percuma. Semuanya diadakan secara percuma... termasuk penyertaan, sarapan dan jugak cabutan bertuah. Mana mau carik weh!

Jom pakat2 join kat tempat2 yg berhampiran ngan anda. Bagi korang yg berada di sekitar kuantan dan kemaman, anda boleh hubungi individu di bawah utk daftar penyertaan. Korang ada masa dlm seminggu jer lg. Cepat2... hanya 2,500 pendaftaran pertama ajer yg dpt baju T percuma.




Best wooo, cuma jalan jer bukannya berlari. Kalu tak caya boleh usha2 blog viruspadu, dia selalu jugak sertai event cenggini.

Sekian. Daaa...!!!


3 comments:

Mieya Atiera said...

tak dpt nak join. jauh

Sharinginfoz said...

seronok juga ni tapi ada hal lain le

vidalsisah said...

mmm memang pon, kalau free dan dekat ngan tempat tinggal, tentu kita sume takkan lepaskan peluang cenggini kan!