Nuffnang Ads

Follower

Thursday, 31 January 2013

Candid2 Majlis Persaraan


Assalamualaikum kekawan semua...




Hari persaraan GB tu banyak jugak la yg kaktee snap2. Ada yg ready dan ada yg candid. Di sini kaktee nak ambil kesempatan dan peluang untuk mempamerkan kehebatan hakak mengambil gambar...ahak3. Eh percaya ker? Gurau jelaaahhh... Hahaha sumorang pandai ler hambik gambo. Hata kucing pon kalau boleh berdiri, pon pandai ambik gambo gamoknyela...hehhehheh. Gurau jeewwwrrrr.

Eh nak yg candid dulu ker, ato nak yg tomei3 lu? Huh hapa la ko ni kaktee, kena la yg candid dulu sebab tajuk entrinya pon dah cenghitew kan. Muehehehee... Layaaaannnn...










dicandid oleh cer








dicandid oleh asha










Ha hini pulak yg diambik masa sume dah redi medi taw. Khas utk kekawan... especially yg suka tgk gambor, cam kakteeee...heeee.





















Tersangat byk sbeno2nye. Rasa nak letak sume taw. Tp xleh la kan, letak mana yg patut2 jer la erk. Kalau terlampau byk nanti berat pulak nak loading, nanti jenuh la nunggu tak dpt2 kan? Hehehe...yg ado ni pon dah kira berat dah nak loading kan...kan?

Sekian. Daaa...!!!


2 comments:

Mieya Atiera said...

Rasa macam happy je guru besar tu pindah? hehe

vidalsisah said...

Mieya...hehehe tataw nak cakap!!!