Nuffnang Ads

Follower

Friday, 12 April 2013

i-THINK


Assalamualaikum kekawan semua...


Banyak jugak event yg tak sempat nak siap dan publishkan...takder masa, alih2 dah basi pon...terus delete jer. Tsk tsk tsk huuwwaaaa...

Tapi yg ni nak citer gak sebab berbaloi rasanya course ni sebab byk imput yg dpt. Jadik nak la kite kenang2... nak tgk2 lenkali. Hehehe... Nii kan diari kite, jd kite nak tulis laaa lam kite punye diari... *toink toink.

Isnin 8 april aritu kaktee attend kursus i-THINK. Sebenarnya kursus ni lebih kpd kemahiran berfikir utk murid2 menyelesaikan masalah berkaitan pembelajaran. Kemahiran berfikir melalui peta minda. Cg2 jd pembimbing kpd murid2 dlm menyelesaikan masalah. Jgn cg yg ada masalah udah... siaaaannn cg2, gaji kecik tp kerja byk... *tingtingtingting.








Tp yg tak best nyer, takdok apa pon yg dibekalkan utk cg2 bawa balik sbg pengukuh minda, cuma solai kortas jer... solai jer tu haa. Sedeeeh! Nak bg inhouse training canner gitu. Yer la aritu hanya harapkan mata dan telinga ajer la. Dah la cgtee aritu hayatinya ngan mata layu2 kepenatan...kekekeh. Tp kan, cgtee ni berminda kellasss yuu... *wink wink. Hahaha... perasan2.




kena lineup jugak taw...rasa cam bdk skolll...




nak senduk nasi pon posing gak...kikikih


rehat sebentar bersama kitkat...jom layann hotfm


Hari tu kursus habis tepat jam 5 petang. Tn hj Ngah kaaan, memang punctual orgnya. Hahaha...tp yg betulnya dlm surat dan jadual kursus tamat kul 4.30 ptg... *kwang kwaaang. 


Tn Hj Ngah Bidin, ketua sektor di JPNT


cenderahati utk salah seorg fasi


Sehabis jer terus terkam kereta, tak duli dah minum petang kuih muih bagai. Nak kejar masa...nak gak sampai umah sebelum ayam masuk reban. Kihkihkih. Ptg tu kalah KLDrift... kakakah...kononnyer laa. Petang tu sampai umah dah hampir tak nampak tanah dah. Selamat tiba jam 7.30 mlm gitu.

Sekian. Daaa...!!!


4 comments:

Sharinginfoz said...

Kekadang pi kursus seronok gak

Deena Yahya said...

ye saya sokong kak ti.blog ni mcm diari kita kan?manala tau satu ari nnt,anak2 blh tengok luahan hati kita dlm blog ni..

Carlos Santiago said...

oh tak pernah mengalami.

sabri penang said...

untung p kursus