Nuffnang Ads

Follower

Thursday, 28 December 2017

Last Holiday Year 2017

Assalam 

Apa khabar korang semua? Harap hepi2 okayyy. Almaklum la akhir2 tahun camni sumerang pi holiday, tak kira ongkaya ke ongmiskin ke sume ada cara sendiri nk menikmati holiday...kann3

Haha... i pon pi holiday gak walopon bajet cikeding je. Kalau dah bajet tak berapa nak lebat mana, tentu2 nya cuti2 Mesia je lewwww...huhuhu

Nanti i tepek beberapa keping gambar yang tak berapa nk best mana tu yer. Tak bestttt? Ada ke gambar yg tak best? Kalau tak cantik ada la...kannnn??? 







Dah boleh teka kann i pegi mana kannnn? Tempat best tapi makan mahal siot weyyyyy... Tapi takpe la kan bkn selalu pon kan. Lagi pon sendiri makan sendiri mau bayar wokkk. Kalu ko mkn sedap byr pon sedap jgk la kan.
















Kat bawah ni i kongsi video kay...























Sekian. Daaa...

Sunday, 17 December 2017

Annual Dinner 2017

Assalam 

Korang nk taw tak? Acara yg paling best and di tunggu2 setiap tahun oleh semua employees n employers maybe...tadaaaa...Annual Dinnerrrrr!!

Sape yg tak excited weyyy...cuba korang cakap..ada? ada??? Ada ke yg tak excited langsung? Emmmm mustahil..mustahil... Giller ko tak excited!!! Hahaha...kannn

Tapi kan i lupa plak nak snap gambar2 menu..adoyaiii... Intai2 jg dlm WhatsApp hmm sume org pon lupa nk post gambar makanan. Sedeeeehhhhh....

Yang banyak gambar syok sendiri. Bejuta masing2 gambar syok sendiri termasuk lah maaakkk...

Emmm takpe lah event pon dah lepas, tepek yang mana ada sikit2 jelah sekadar mau jamu mata jeww lahhh...







Haaa ni pulaks gambar yang syok sendiri tadi...kikiki...





Daaannnn...yang bawah ni laaagi laa nak tunjuk yang ko ni over syok sendiri taw...taww..



Hahahh...abaikan je la mess table tu. Buat2 tak nampak kata org. Ngeeee...

Sekian. Daaa...


Friday, 15 December 2017

#sahabatselamanya

Hai assalamualaikum uolls

Semalam little #bae meet again. Emmm ekceli tak ada apa pon yg nak di bincangkan. Cuma sekadar bertemu pandang n mau melepas rindu sj.

Mau gossip2 mau gelak2 mau makan2 aahh mau semua lah...haha. Alaa kali ni bkn mkn apa pon cuma mkn nasi ayam hainan je. Tp bila mkn sambil bergossip n bergelak2 tu nikmat nya ya ampunnnnnn...best gillerrrrr. Sape2 yg selalu or ada situasi yg seumpama seangkatan dgn nya taw la camne kan? #cikkiahmeroyan 😜






Kami jumpa just 2 hours jew tak lama pon kan..kaaannn? Boleh ler utk habiskn gossip2 pannaaasssss...gituhhh





Emmm tak puas nk bergossip weyy. Nanti la pasni set tarikh baru plak utk meet hokeyyy.
Babbaiii my little #bae

Sekian. Daaa...