Nuffnang Ads

Follower

Saturday, 24 November 2012

Segmen : Review 8 Yang Terpantas By Cik Misya! (Versi 2)


Assalamualaikum kekawan semua...




Skarang ni kaktee nak join satu segmen yg dianjurkan oleh cik misya. Kaktee terjumpanya masa blogwalking kat blog cik misya la. Ahkak rasa syarat2 yg diberikan agak mudah kecuali yg ke 4 tu. Nak citer apa erk?


  • Mmm... tentang angka 8, yg mula2 tu tentu la tarikh lahir kan, akak lahir pd hari yg ke 28 tp dlm bulan feb. Kira okey la kan, ada gak angka 8 tu...hehe
  • Akak suka angka 8 ni, sebab...pertama kalau ajar budak2, lama baru dorang dpt buat, kena spend masa lama kat situ tak perlu susah2 nak fikir akt lain...eh ade ker? Kedua...kalau jatuhkan no tu, boleh letak kat mata taw, especially pd masa2 kritikal (tertinggal spek daa)...hahaha
  • Ada satu kali tu sebab salah makan punya pasai, 8 kali akak kluar masuk toilet taw...eeuuuww : (
  • Dan yg akhir... akak temuduga naik gred pd hari yg ke 18 taw, tp bulan jan daa...ahak hak.
Untuk penuhi syarat seterusnya, kat bawah ni kaktee nak kena letak banner blog kaktee la pulak... taraaa....



Sekian. Daaa...!!!


4 comments:

Aimi Syahirah said...

Salam.. Tq so much kak tee for joining my segmen!=) Tahniah kak tee peserta ke 3 terpantas! nanti saya dah review saya inform k.:)

vidalsisah said...

Mekasih ya cik misya!

Hanif Idrus said...

Good luck !!

Aimi Syahirah said...

Salam Kak Tee.. Saya dah review dah blog akak:)http://www.aimisyahirah.com/2012/12/review-terpantas-versi-2-3-diari-maya.html