Nuffnang Ads

Follower

Friday, 19 April 2013

Segmen Gadis Blogger DSLR


Assalamualaikum kekawan semua...





Tentu makin cantik kan doodle kat atas tu kalau ianya purple kan? Hehehe...i luv purle...amat sgt. Kaktee naaak sgt doodle tu tp yg kaler purple nyer la... Kaktee jupe segmen ni masa bw kat blog si Kenit. Tertarik utk join sebab... sebab per erk? Hahaha sebab word DSLR tu kot. Lg pon dah lama tak join moin segmen ni... Jadik apa salahnyer join arini kan kan kan... 

Tp satu jer yg rasa sikit janggal... tang tajuk tu 'Gadis", kaktee dah tak gadis daaah...ahak hakhak...huhuhu. Kalau kekawan nak join klik jer banner kat atas tu yer.

Mekasih fizgraphic yer.


Nickname : vidalsisah
Warna tudung : dark purple
Warna baju : cam lam doodle kat atas tu jg (dark purple stripe)


Akak tag korang erk:

Nurfaezah Abdullah

Awan Nina


Sekian. Daaa...!!!


19 comments:

MaMa Rey said...

cantik comel doodle tu kan kak..

iu-hazirah said...

dr segmen yg sama
done follow

http://www.iuzira.com/2013/04/gadis-blogger-dslr.html

Nurrul said...

Salam ziarah... Nurrul dari segmen Fizzgraphic juga :)

http://youismysoul.blogspot.com/2013/04/segmen-gadis-blogger-dslr.html

PakcikLie PCL said...

salam n gud luck....kaktee eh ?

Vidalsisah vidal said...

A ah kan, lebih2 lg lau kaler purple...heee

Vidalsisah vidal said...

Thanks iuzira...nnti kn kunjungn balas yer

Vidalsisah vidal said...

Tq Nurul akak dah bw kat blog Nurul, tp xleh follow...nape erk. Nnti2 cuba lg

Vidalsisah vidal said...

Salam thanks pcl, nnti akak kunjung blas n follow2 erk

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-gadis-blogger-dslr.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama. done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/04/segmen-gadis-blogger-dslr.html

Mieza Jhaa K said...

Owh..akak minat Purple ye.. Nice

zaf said...

Done follow #94#

j0m LIKE on9 shop sy

https://www.facebook.com/pages/Labyrinth/104914873039271

Aimi Syafiqah said...

Dari segmen yang sama.

http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2013/04/segmen-gadis-blogger-dslr.html

Jom join GA Aimi :)

http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2013/03/second-giveaway-smile.html

Vidalsisah vidal said...

Cik fie...tersgt la sudi nyer, nanti akak follow erk

Wana wazm...insyaallah nanti akak singgah

Mieza Jhaa K...a ah dek minat sgt

Vidalsisah vidal said...

zaf...tq

Aimi syafiqah...tq, nanti akak bw n sertainya kalau ada masa yer..

pha is said...

selamat bersegmen...

Vidalsisah vidal said...

pha is...mekasih

Hafizzi Aziz said...

doodle siap

http://1.bp.blogspot.com/-uaejP0hPlzE/UXw3S8_4XuI/AAAAAAAAWX8/hONpWdkYeV4/s1600/vidalsisah.png

Vidalsisah vidal said...

Thanks hafizzi...my pleasure