Nuffnang Ads

Follower

Saturday, 14 April 2012

Segmen: 'Blogwalking & Saya Nak masuk Bloglist Promosi Blog'




Mmm menarik nih, apa salahnya masuk bukan merugikan pon, malah menguntungkan ade la kan. Jom ramai2 join. Makin ramai yg buat segmen cenggini makin meriah lah kan dunia blogging kite ye. Kaktee suke sgt bw, kdg2 tu leka sampai tak sempat nk tulis entri pon, tp takpe janji kite sronok kan. Alhamdulillah... trima kasih dek akma ya... syg awak.


Sekian. Daaa...!!!

24 comments:

Pecinta pink^^ said...

hikhik..tersenyum bace entry akak terima kaseh ye join segmen saya(^_^) senrai peserta da di update di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmenblogwalking-saya.html

Nadya Idris :) said...

Singgah sini ^^ datang dari segmen yang sama :) saya follow awak :) follow me back :) Terima Kasih ^^
http://flyingintonadyaworld.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

ZieRa said...

Ziera join segmen ni juga.. Selamat berkenalan..

Iena Eliena said...

singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Patrick Star said...

Datang BW kat sini. Salam kenal ;)

--> Blog Rilek-Rilek <--

Pecinta pink^^ said...

Salam..KAK:D blog AKAK telah pun di senaraikan di bloglist promosi blog..jenguk di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/bloglist-promosi-blog-minggu-ini.html maseh:D

Michelle Hopell said...

hye ... dari segmen yg sama
jom kenal2
singgah kat saya pulak n join skali hehe~~
done follow awak :)

Siti Rohaida said...

http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html
follow sini..salam kenal

rAIHan said...

dari segmen yg sme..salam kenal..
done follow u..=)

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

salam..
singgah sini n follow
dtg dr segmen yg sama

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

icumm said...

Salam ukhuwah...icumm dari segmen yg sama..jmputlah dtg jenguk2 ^^

http://icumm-icum.blogspot.com/

AyueJean said...

dri segmen yg same......

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

vidalsisah said...

Tq singgah blog akak, nanti akak jenguk blog ayue.

vidalsisah said...

Already done my dear, hopefully happy...hehehe

vidalsisah said...

Tq singgah blog akak, nanti akak follow DiLLa.

vidalsisah said...

Salam kenal jugak, tq singgah sini. Nanti i follow rAIHan okey.

vidalsisah said...

Tq, nanti akak follow aida pulak ya.

vidalsisah said...

Jom... tq singgah, nanti akak jenguk n follow blog michelle ya.

vidalsisah said...

Tq darling, nanti akak jenguk ya.

vidalsisah said...

Tq bw kat sini, salam kenal jugak. Nanti akak balas kunjungan patrick.

vidalsisah said...

Tq singgah, akak akan follow cik iena nanti ya.

vidalsisah said...

Hai selamat berkenalan, tq singgah, nanti akak bw sana ya.

vidalsisah said...

Mekasih3...nanti akak bw sana.

۩PinkyLady687۩ said...

salam perkenalan..singgah sini..dr sgmen y sma..

http://pinkylady687.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html